Klart med ny vikarierande chef i hemtjänsten

Ingrid Öhman Eriksson.

Det är nu klart att Ingrid Öhman Eriksson blir ny vikarierande chef för hemtjänsten. Ingrid vikarierar för Miriam Vikström som går på föräldraledighet i ett år. Ingrid tillträder sin nya tjänst den 1 oktober.

Ingrid, som är bosatt i Älvsbyn, har en gedigen bakgrund inom ledarskap och en bred erfarenhet av olika chefsroller. Hon är utbildad legitimerad lärare i grunden och har även fördjupat sig inom arbetsrätt, arbetsmiljö, förhandling på universitetet. Ingrid har tidigare varit chef för bemanningsenheten i Älvsbyns kommun, men kommer nu närmast från en tjänst som klinikchef i Piteå.

– Det känns roligt att få hälsa Ingrid välkommen tillbaka till arbetet inom Älvsbyns kommun. Ingrid har en lång chefserfarenhet och är van att arbeta med utveckling och förändring, säger socialchef Robert Cortinovis.

– Det känns fantastiskt att få återvända till Älvsbyns kommun och ta mig an rollen som enhetschef. Efter tio år borta ser jag verkligen fram emot att få bidra till kommunens fortsatta utveckling och arbeta tillsammans med alla engagerade medarbetare. Älvsbyn har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, och det känns inspirerande att få vara en del av framtiden här, berättar Ingrid.